čtvrtek 5. září 2013

Buď svým müsli pánem!

Ehm… zdravíčko!
Na začátku by se šiklo omluvit za mou neaktivitu –  tak tedy pardónek. Stačí?
(Jediná akceptovatelná odpověď: Ano, Kačenko.)

Znáte Mixit.cz? Viděli jste už takovýho toho rozkošnýho ptáčka? 


Jo nebo ne?

No, každopádně vám k tomu něco povím – tak nebo tak. Zde je recenze ↓!
Ať už jste svalovec,

jogín,


lyžař,

surfař,

anebo jen obyčejný smrtelník – MIXIT je stejně to pravý vořechový, fakt - ať jste kdokoliv.

Mix.it je supr nápad dvou chlapíků, kteří našli díru na českém trhu s müsli a krásně ji zalepili. Nyní máte šanci využít možnosti být svým pánem a namíchat si müsli nebo ovesné kaše přesně podle svého gusta! A nejenom to – mrkněte sami na mixit.cz nebo mix.it – tak jako tak – dostanete se na správné místo.

Jaké jsou hlavní výhody? Proč se tím vůbec zaobírat?

1. Nemusíte dělat kompromisy! 
Musíte mi dát za pravdu (a zkuste mi odporovat), že jsme tak trochu fajnovky. Nebo alespoň já malinko jsem. V obchodě jsou běžně k dostání krabičky nebo pytlíky s müsli, které jsou namíchané z toho, co si nějací míchači müsli támhle v tramtárii vymysleli. Pff, taková drzost!
My se v tom pak musíme přehrabovat, protože ne vše v müsli balíčku, nám padne do noty, že. Díky Mix.it budete mít v müsli všechno, co máte rádi a nebudete se v tom muset nimrat. A navíc si můžete dát i to, co byste v běžném müsli rozhodně nenašli…

2. Nic si nebude hrát na schovku!
Vše, co si poručíte do tubusu, to tam prostě bude – nic si s vámi nebude hrát na schovávanou!
Otevřete si občas chipsy? A máte taky pocit, že vám půlku sáčku ještě předtím někdo snědl? Tubus Vám nepřijde poloprázdný! Mrk – asi tak třičtvrtě kila müsli:


3. Bojíte se, že byste to nesnědli?
Bojíte se zbytečně, to prostě spořádáte, ani nebudete vědět, jak jste to dokázali. Každopádně i pro takové strašpytlíky se něco najde – tyčinky a pytlíčky s müsli na ochutnávku. Příště už objednáte ve velkém. ;).

4. Stylovej obal k tomu!
Konec rozsypanému müsli ve špajzu! Konec kolíčků na prádlo a různých pomůcek na uzavírání pytliku, aby vám müsli nezvlhlo (a pak nebylo eňoňůňo). No, ono stejně moc nebude mít čas se zkazit – budete totiž na něj chodit i jen tak během dne.
Už vám nebude strašit müsli v obyčejných krabičkách a pytlíkách a tak dále – dostanete krásnej uzavíratelnej tubus. A máte na výběr i z několika designů, takže si můžete vybrat a ve finále nasbírat všechny barevné verze! J

5. Snídaně je základ!
Jojo, to už jste určitě každý slyšel, ale opravdu se toho všichni držíme? Pořádná snídaně dokáže člověka skvěle nastartovat, ale často nemáme na přípravu snídaně pořádně čas – potřebujeme si nutně posunout budík ještě o deset (nebo radši dvacet) minut a chvilinku si přispat, a potom jsme rádi, že si stihneme vyčistit zuby. Už se ale nemáte na co vymlouvat – váš namíchaný mix si dáte do misky, zalijete mlékem nebo jogurtem a tramtadadá – během půl minuty je příprava hotová.
(A mimojiné – když budete vstávat s tím, že už se těšíte na snídani, nebudete vstávání takový utrpení, fakt.)

6Už to nebude takové trápení, dětičky!
Dostat do prcků něco zdravého? To je vážně výzva! Mix.it vám v tomto obtížném úkolu pomůže alespoň tak, že vám nabídne namíchat do müsli třeba gumové medvídky nebo lentilky!

7. Nevíte, co byste vlastně chtěli? Neva!
Připadá Vám, že si z té obrovské nabídky všeho, co si do svého tubusu můžete narvat, prostě nevíte rady co vybrat? Nebo jste jen prostě líní sami kombinovat? Řešením jsou již připravené mixy, ze kterých si každý mlsný jazýček vybere. ;) Mrkněte sami :).

8. Pro lenochy i šetřílky.
Až si všechno namícháte, můžete si müsli vyzvednout v některém z odběrních míst, kterých je po ČR více než 20 – a navíc ušetříte za poštovné, neúčtují se zde totiž žádné poplatky za doručení na odběrní místo nebo tak podobně, s čímž jste se již určitě setkali při vašem internetovém nakupování.
Pokud ho však nemáte blízko vašeho domova anebo jste prostě jen líní si pro tubus skočit – müsli vám bude doručeno až domů. Za to si samozřejmě zaplatíte, jako za jakoukoliv jinou službu – zadarmo ani kuře nehrabe, žejo.

9. Peněženka nezůstane prázdná!
Přestože dostanete přesně to, co chcete, a k tomu super nádobu, kterou pak můžete využít i jinak – nezaplatíte majlant. Zkuste si namíchat doma vlastní müsli se všema vymoženostma, které mix.itt nabízí.
(Pokud jste však skromníci a stačí vám ovesný vločky s mlíkem – zůstaňte u toho. Tohle müsli je prostě pro fajnšmekry!)

. A tak dále... :)

A teď je tu, dámy a pánové, malá ochutnávka – přehlídka müsli, který si teď pobývá u mě doma a těší se, až ho sním. (Hahaha.)

První tubus obsahuje Ovesnou klasiku Dr. Birchera, banán medový, mango, kokosové lupínky, lísková jádra, čokoládové hobliny z bílé čokolády, vanilku, žlutý meloun a papáju.




Druhý tubus je zase plný Takového toho ranního kakaomlsání, lískových oříšků v čokopolevě, čokoládových hoblin hořké a bílé čokolády, brusinek v karobu a kávových zrn.



V dalším tubusu najdeme Ovesnou klasiku Dr. Birchera, banán medový, švestku, kiwi, třešně kokosové lupínky, makadamové ořechy a cornflakes v jogurtu.



A co je v posledním tubusu? Čokokulky Obamovy, kokosové lupínky, lískové ořechy, mandle celé a čokoládové hobliny hořké a bílé čokolády.


Tak co, znáte mix.it? Objednáváte? Máte osvědčený tajný recept na ten nejlepší mix na světě nebo si pokaždé vymýšlíte nové kombinace?

Tak šup šup, a objednávat! :P

3 komentáře:

  1. Já jsem si nedavno objednala rejžovku s malinama, jahodama, brusinkama a vanilkou a musli s kiwi, broskví, kešu a rozinkama, všechno to chutná úžasněxD

    OdpovědětVymazat
  2. Super, asi zkusím ty Obamovo čokokulky:D

    OdpovědětVymazat

Máte něco na srdci?